Amplificator microfon cu zgomot redus

Amplificatorul pe care vi-l prezentam este construit pe baza perechii de tranzistoare MAT02 produse de PMI. Acest amplificator este atat de performant incat si cel mai pretentios amator de audio-frecventa va fi impresionat de contributia sa foarte redusa la zgomotul semnalului.

Amplificatorul se adapteaza simplu pt o plaja larga de impedante si ofera un castig in tensiune de 20dB sau 23.5dB (amplificare 10, respectiv 15), selectabil dintr-un comutator.
Impedanta de iesire este de 70 ohmi la un castig de 23.5dB. Consumul redus de curent ( aprox 2.5mA ) si alimentarea de la o baterie de 9V il fac ideal pt aplicatii protabile, impreuna cu un microfon dinamic de inalta calitate.

Schema amplificator microfon

amplificator-microfon-zgomot-redus.gif

Cablaj PCB amplificator microfon

cablaj-amplificator-microfon-zgomot-redus.gif

6 Responses

 1. pvv says:

  vreau si eu unul…are cineva de vanzare?

 2. florin says:

  daca cineva are habar de aceasta schema il rog sa ma contacteze la adresa asta vreau sa vb in legatura despre el astept urgent un meserias

 3. florin says:

  scuzati asta e adresa walter.walter13

 4. LaverneB says:

  I’ve been reading this guide and it seems pretty straight forward. Seems like a sweet way of backing up all your Wii games to a hard drive so that you don’t have to keep putting the discs in. The laser in my drive has been failing so it seems like a pretty good option.

  How to Back Up and Play Your Wii Games from an External Hard Drive

  Has anyone actually tried this? Is there any chance of breaking my Wii forever? For those who have already tried it, did you get banned from playing online?

 5. teo69 says:

  Super tare siteu

 6. Baisan Cristian says:

  Va rog mult sa ma ajutati cu o schema practica care sa realizeze anularea efectului de microfonie extrem de suparator (un preamp. de microfon urmat de un etaj sau etaje care suprima cumva- prin defazare sau alt sistem- efectul ne-dorit de microfonie -parca se mai spunea si efect sau reactie LARSEN ? ).Intr-o biserica cu o sonorizare foarte buna, cat si in alte locuri, am vazut ca microfoanele(wireless) putea sta langa boxe fara microfonie.De ce nu putem benefica de o asemenea schema ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *