Schema alungare caini, anti-caini

Aceasta schema anti caini va ajuta sa scapati de cainii vagabonzi care nu au altceva de facut decat sa va latre incercand sa va muste.

Circuit anti-caine

piezo1.pngpiezo_21.gif

You may also like...

18 Responses

 1. marian says:

  Date despre bobina de ferita?

 2. marius says:

  Of, nu stiu sa iti zic acum valorile transformatorului. E un transformator audio, din acela mic, nu de retea…

 3. eu says:

  fara transformator nu merge?

 4. Ionel says:

  Spune datele bobinelor de ferit sau transformator , vreau săl fac şi eu pe prima varianţa că pe a 2 nu este bună , am încercat
  dar nu funcţionează nu are frekvenţă necesară.

 5. Sam says:

  tare multi bolnavi trogloditi mai mishuna pe acest pamant….cautand si descoperind cele mai sinistre, inumane si nerealiste :solutii” cu putinta! Dzeu sa va odihneasca creierul in pace!

 6. marypop1971 says:

  Ce impedanta are la iesire? Merge si cu difuzor? Bate mai tare?

 7. tanca says:

  cateodata mai trebuie pentru aparare,daca-i nebun si latra aiurea se merita…

 8. Alex says:

  Fara transformator nu veti obtine rezultatele dorite , caci semnalul e prea slab pentru piezo. Deasememea, conteaza si ce fel de traductor piezo folositi, caci nu toate pot sa reproduca ultrasunete.

 9. andy says:

  am terminat de facut montajul acesta. problema este ca nu cred ca am folosit un traductor piezo bun. l-am testat pe cainele meu si cainele a inceput sa latre si sa ma muste in loc sa fuga :))) am un caine agresiv care nu intra nici un prieten la mine in curte de raul la caine. va rog sa ma ajutati si pe mine, oare de ce nu merge? am sa mai verific odata montajul. piesele au fost demontate de pe aparate electronice mai vechi, dar au fost verificate.

 10. costel cucu says:

  cine ma poate ajuta sa construesc un montajcare sa-mi permita pornirea unui ventilator 12v.cc/8w in functie de temperatura(de la 25grade reglabil)va multumesc.

  • temelie constantin cristian says:

   Ai gasit ceva ?, ca ma intereseaza si pe mine ceva de genul asta.
   Si mai pe scurt, vreau un sistem minuscul de incazire pentru zilele geroase, pe care sa il montez intro cutie izolata din garaj in care am hidroforul.
   Astept raspuns.
   Cu stima Cristi !

 11. temelie constantin cristian says:

  Buna ziua !
  Sper sa ma ajute cineva.
  Ma intereseaza un sistem minuscul de incazire ( pentru zilele super geroase ) pe care sa il instalez intro cutie izolata din garaj, in care se afla hidreforul.
  – Va miltumesc frumos !

  • cauta says:

   Cauta cablu pentru degrivare. Il infasori pe ce vrei sa tii cald pui si un termostat sa nu iti mearga daca sunt mai mult de 0 grade si merge perfect. Eu am gasit la 10 lei metru 30w/metru consum. La -5-6 grade cablul avea 40 grade afara in aer liber.

 12. mihai says:

  Are cineva vreo scha a unui incubator de mare capacitate,sau vreo idee unde pot gasi aceasta schema?
  Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *