Emitator home made

Acest emitator FM a fost realizat acasa (dupa cum spune si titlul :D) si a functionat conform standardelor “pirateresti”, adica mici deviatii ale frecventei, cateva armonici slabe si sunet satisfacator. In continuare sa prezentam valorile pieselor.

Schema emitator FM DIY

emitator home made
Tranzistorii T2 si T3 trebuie montati pe radiator. Se regleaza puterea incepand dinspre oscialator spre antena …
Puterea de iesire este suficienta pentru a acoperi o raza de 7 km ! Se poate acoperi aceasta distanta numai in urmatoarele conditii: cablul coaxial sa fie cat mai scurt, sa fie de calitate (RG-11) iar antena sa fie calculata si la o inaltime mare !
Valorile pieselor:
emitator-home-made-valori-piese.gif
Valorile bobinelor:
emitator-home-made-valori-bobine.gif

You may also like...

12 Responses

 1. teo69 says:

  Frate de ce adogati tot aceleasi scheme ?

 2. teo69 says:

  In pus mias dori sa fac un tv tuner aveti schema?

 3. lmao says:

  adaogati se scrie ” adaugati ” iar mias se scrie ” mi-as ” . Cocalarule mai du-te pe la clasele primare…

 4. teo69 says:

  Frate nu ai ce face numa sa ma critici sincer se vede ca esti copil …ce are daca am gresit comentai ca nu aveai ce face…

 5. Gogu electronistu says:

  Măi omule (teo69) a devenit cumva limba română opţională în România? Că eu nu am aflat asta! Aici e un loc unde ai tot timpul necesar să verifici ce ai scris, NU E CANAL DE CHAT!! Nu te aleargă nimeni să trimiţi răspunsul instant.
  Şi acum la subiect: vrei o schemă de receptor TV; eşti convins că o poţi realiza? Aşa ceva se face cu un procesor specializat – ia o schemă de TV color şi fă partea de recepţie, ia vezi, poţi? Sper că nu vrei să faci tu însuţi şi selectorul de canale !! Dacă reuşeşti, ai toată stima mea !! dar mă îndoiesc profund de reuşită …
  Ar fi mai simplu să cumperi un TV tuner gata făcut, e plină piaţa de ele.

  Părerea mea!!

 6. teo69 says:

  Frate eu cred e chat aici ca toata lumea face pe desteptu ….si in plus nu stau in romania si se vede ce este o tara de cicat ca toata lumea se baga in seama….

  • Gogu electronistu says:

   Bun, hai să-ţi explic pe înţelesul tău: bă puţă bleagă, cu cine măta crezi că vorbeşti? am mai mulţi ani decât ai tu neuroni activi băi scăpat în cap la naştere; ce te strofoci aşa că ţi-am cerut să scrii corect româneşte?!!
   se cunoaşte nivelul lipsă de cultură cu care te mândreşti mă jegos mic ! zât de aici, nu mai fă praf, mută balena pe alte meleaguri, habarnist de doi bani – nu mai zi că eşti român subfiinţă pseudoumanoidă cu pretenţii de homo sapiens, că nu e cazu la tine! dacă-ţi pute românia, ce mai cauţi pe site-urile de lb. română, bă puţoi analfabet?
   marş în gaura de unde ai ieşit!!
   Sper că nu am fost prea academic de astă-dată şi mesajul meu a penetrat până în profunzimile genunoase ale intelectului tău.
   Fără stimă sau consideraţie, acelaşi Gogu, electronist de o viaţă.

  • Gogu electronistu says:

   Ca o mică adăogire: pe acest site unii oameni, care nu cunosc prea multă (sau deloc) electronică, cer ajutor pentru realizarea unor montaje. Cei care ştiu electronică, care au bunăvoinţă şi timp să înveţe şi pe alţii, răspund cerinţelor FĂRĂ SĂ PRETINDĂ VREO RECOMPENSĂ MATERIALĂ, pe timpul lor liber. Mi se pare normal şi de bun simţ ca dialogul să fie purtat în mod civilizat; cei ce ajută merită măcar atât respect, cel impus de buna cuviinţă, sau măcar respect pentru ştiinţa lor şi pentru că o împărtăşesc GRATUIT cu alţii – peste tot în lume ÎNVĂŢATUL SE PLĂTEŞTE!!

 7. teo69 says:

  Tiam zis ca esti copil daca aveai mai multi ani te abtineai sa jignesti si vorbeai ca un om mare care stie sa vorbeasca dar asta dovedeste chear daca ai ani care crezi tu ca ii ai ai crescut de pomana….
  (eu am gresit doua trei litere la scris iar tu sti sa scri dar tu nu sti sa vorbesti cu respect cu cei de te respecta )

 8. Cosmin says:

  teo69, daca ai sti sa scri si sa vorbesti romaneste, poate ca as fi avut tendinta de-ati da dreptate, dar analfabetii nu pot avea dreptate inaintea invatatilor.Analfabetii au pus mereu osul la treaba pe care le-o dadeau de facut invatatii.Asa deci, pune osu la munca si cauta pana gasesti ceea ce cauti, dar, inainte de-a cauta scheme, invata literele.

 9. George says:

  Bai oameni bunoi ! Vad ca , de fapt voi incercati sa vedeti defectele altora ,dar pe ale voastre le-ati vazut ? cred ca ati inteles de fapt ce vrea cel care ” nu stie romaneste”, de ce nu raspunde-ti la intrebare si cautati cearta ,daca ar fi un strain aici si vorbeste cum stie ce-ati face ?voi cearta va place nicidecum colaborarea. Vedeti defectele voastre care sigur sunt mai mari decat ale celui care ziceti voi ca nu stie romaneste,romani credinciosi si smeriti ce sunteti

 10. Cici says:

  cat e ceasul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *